Lerkollektivets fria skapande

  • 2 400 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

UPPLÄGG

“Lerkollektivets fria skapande” är för dig som redan gått kvällskurs hos oss eller har annan tidigare erfarenhet som gör att du känner dig självgående i en keramikverkstad. Det kommer alltid att finnas någon på plats att fråga om råd och hjälp men du planerar och genomför egna projekt självständigt i ett trevligt sammahang med andra i "lerkollektivet". Innan vi startar går vi naturligtvis igenom hur rutinerna ser ut för att allt ska funka så bra som möjligt. Om du är osäker på om du har de förkunskaper som krävs är du välkommen att kontakta oss innan du anmäler dig. 

Varje tisdagspass är tre timmar mellan 17.30-20.30. Utöver detta ingår ett söndagspass mellan 10-15 då du själv väljer hur många timmar du vill vara med. Man väljer när man anmäler sig om man vill vara med varje vecka eller varannan vecka.

Vi på Pots Plants Waves tillhandahåller lokal, utrustning, verktyg samt lera och glasyrer. Vi tar även hand om skröj- och glasyrbränning samt återvinning av lera som blir över. Du tar ansvar för att bearbeta den lera du ska använda, själva skapandet, torkprocessen, glasering samt undanplockning och städning. Du får tillgång till en egen hylla där du kan placera en medhavd plastlåda för pågående projekt. Du får även möjlighet att boka drejskiva för hälften av den totala tiden. Det finns kaffe och te och enklare fika. 

KURSSTART

13 februari om du väljer att vara med varje vecka eller udda veckor. 

20 februari om du väljer att vara med jämna veckor.

KURSAVGIFT & ANMÄLAN

Alternativ 1: Deltagande varje vecka (tisdagar 3 tim + 1 söndag)

4100+material (80 kr/kg lera betalas i efterhand)

Alternativ 2: Deltagande varannan vecka (välj jämn eller ojämn + 1 söndag)

2400+material (80 kr/kg lera betalas i efterhand)

Du anmäler dig till kursen genom att gå vidare med detta köp. Betalning sker via Swish . Materialkostnaden betalas i efterhand. Läs mer om allmänna vilkor och ångerrätt under köpvillkor. 

Om kursen är fullbokad kan du skicka ett mail till [email protected] om du vill stå på kö vid eventuella återbud.