Om oss

Pots Plants Waves är en keramikverkstad i byn Rosvik mitt mellan Luleå och Piteå. Vi skapar och säljer keramik, håller keramikkurser, ordnar olika typer av event och hoppar på diverse projekt som känns givande och intressanta. Vi som driver stället heter Adrian Rodriguez och Eva Fjällström och vi vill att studion ska vara en härlig och välkomnande plats där man kan träffas och bli allmänt inspirerad.

Vi drejade för första gången för några år sedan hos Edyn Culverwell i Hebden Bridge i West Yorkshire. Otroligt svårt men också lätt beroendeframkallande. Efter ett tag blev det en drejskiva och verkstad hemma i garaget, fler kurser hos andra duktiga keramiker, mycket övande och i juni 2022 flyttade vi in i lokalerna på Mejerivägen 8 i Rosvik. 

Vi jobbar båda med språk och undervisning parallellt med keramiken så att vi skulle ordna kurser kändes naturligt. Intresset för drejning och keramik är otroligt stort just nu så vi surfar bara på den vågen och anordnar sånt som vi själva känner att vi skulle nappa på. Vi har även fått förstärkning av fantastiska Carolina Marklund och Ida-Maria Wiik till vårt team. De kommer att hänga med oss i verkstan och hjälpa till på kommande kurser vilket vi är otroligt glada över!

Hör av er om ni vill titta in, gå på kurs eller har några funderingar!

Leriga hälsningar,

Adrian & Eva