Dreja & handbygg onsdagskvällar jämna veckor med start 4/9

  • 2 900 kr

finns i lager/ platser kvar
Dela

Upplägg

Under denna kvällskurs arbetar vi både med att dreja och att handbygga. Vi går igenom tekniker och handleder er utifrån där ni är och vad ni har för mål. 

När du anmäler dig väljer du om du vill börja med att handbygga eller dreja de första tre gångerna. 

Varje kurstillfälle är 3 tim inklusive tid för undanplockning och städning. 

Datum och tider

Onsdag 4/9, 18/9, 2/10, 16/10, 30/10, 13/11 klockan 17.30-20.30

Glasering tisdag 26/11 17.30-20.30 för er som börjar med drejning och onsdag 27/11 17.30-20.30 för er som börjar med handbygge. 

Material 

Vi använder stengodslera under denna kurs. Under kursens sista tillfälle glaserar vi enbart och vi tillhandahåller 15 olika livsmedelssäkra glasyrer att välja bland.

I kursavgiften ingår obegränsade mängder lera för att träna och experimentera. Materialkostnad tillkommer med 80 kr/kg lera för det man vill bränna och glasera om man färdigställer själv och 130kr/kg lera om man vill att vi ska glasera åt er. Materialkostnaden för dessa kurser brukar landa på ca 300-500 kr. 

Anmälan och kursavgift

Du anmäler dig till kursen genom att gå vidare med detta köp. Betalning sker via Swish i svenska kronor. Materialkostnaden betalas i efterhand. Läs mer om allmänna vilkor och ångerrätt under köpvillkor. 

Om kursen är fullbokad kan du skicka ett mail till [email protected] om du vill stå på kö vid eventuella återbud.

Praktisk information

Kursen hålls i vår keramikverkstad som ligger lantligt till på Mejerivägen 8 i Rosvik. Om du kommer med bil kan du parkera framför byggnaden eller på gårdsplanen mitt emot. Parkeringen på gaveln hör till lägenheten på andra våningen så den lämnar vi fri. Man får gärna ta med ett eget förkläde om man vill men vi har även många att låna ut. Meddela ev. allergier eller matpreferenser eftersom vi ordnar ett enklare fika.