Dreja vidare - tisdagar jämna veckor med start 3/9

  • 3 100 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Upplägg

Denna kvällskurs är för dig som vill fortsätta att utveckla din drejteknik och förutsätter att du redan gått drejkurs hos oss eller har motsvarande färdigheter. Under varje kurstillfälle kommer vi att fokusera på en speciell form eller teknik för att ni ska få så mycket med er som möjligt från kursen.

Du kommer att ha tillgång till en egen drejskiva under alla tillfällen när vi drejar. Sista tillfället är enbart för glasering. 

Varje kurstillfälle är 3 tim inklusive tid för undanplockning och städning. 

Datum och tider

Tisdagar jämna veckor: 3/9, 17/9, 1/10, 15/10, 29/10, 12/11 klockan 17.30-20.30

Glasering lördag 23/11 klockan 10-14

Material 

Vi använder stengodslera under denna kurs och det finns möjlighet att välja mellan våra tre standardleror. Under kursens sista tillfälle glaserar vi. 

I kursavgiften ingår obegränsade mängder lera för att träna och experimentera. Materialkostnad tillkommer med 80 kr/kg lera för det man vill bränna och glasera om man färdigställer själv och 130kr/kg lera om man vill att vi ska glasera åt er. 

Anmälan och kursavgift

Du anmäler dig till kursen genom att gå vidare med detta köp. Betalning sker via Swish i svenska kronor. Materialkostnaden betalas i efterhand. Läs mer om allmänna vilkor och ångerrätt under köpvillkor. 

Om kursen är fullbokad kan du skicka ett mail till [email protected] om du vill stå på kö vid eventuella återbud.

Praktisk information

Kursen hålls i vår keramikverkstad som ligger lantligt till på Mejerivägen 8 i Rosvik. Om du kommer med bil kan du parkera framför byggnaden eller på gårdsplanen mitt emot. Parkeringen på gaveln hör till lägenheten på andra våningen så den lämnar vi fri. Ta med ett eget förkläde och en egen förvaringslåda i plast för pågående projekt.