Dreja vackra vaser 5-6 augusti

  • 2 850 kr
finns i lager/ platser kvar
Dela
Lagersaldo: 8

Upplägg

När blommorna är som vackrast i våra trädgårdar bjuder vi in till denna tvådagarskurs i vasdrejning. Vi kommer att titta på olika vasformer och träna på de olika tekniker som man behöver för att kunna skapa dessa former. Kursen passar både dig som drejat tidigare och dig som är nyfiken att testa om drejning är något för dig. Alla arbetar utifrån där man är och vi hjälper er vidare i ert skapande. 

Kursledare är Adrian Rodriguez och Eva Fjällström. 

DATUM & TIDER

Måndag 5 Aug 9-16

Tisdag 6 Aug 9-16

Glasering 12 Aug 17-20

MATERIAL

Vi använder oss av en vit stengodslera och du har fri tillgång till lera för att träna. Du har möjlighet att spara upp till 8 vaser för bränning och glasering som del av kursavgiften.

LUNCH & FIKA

Vi äter lunch tillsammans både måndag och tisdag och när man vill ta en paus så finns det fri tillgång till kaffe och te. Vi anpassar lunchen så att det finns något för alla så meddela matpreferenser och allergier till oss i förväg. 

ANMÄLAN OCH KURSAVKIFT

Du anmäler dig till kursen genom att gå vidare med detta köp. Betalning sker via Swish i svenska kronor. Läs mer om allmänna vilkor och ångerrätt under köpvillkor. 

Om kursen är fullbokad kan du skicka ett mail till [email protected] om du vill stå på kö vid eventuella återbud.

PRAKTISK INFORMATION 

Kursen hålls i vår keramikverkstad som ligger lantligt till på Mejerivägen 8 i Rosvik. Om du kommer med bil kan du parkera framför byggnaden eller på gårdsplanen mitt emot. Parkeringen på gaveln hör till lägenheten på andra våningen så den lämnar vi fri. Ta med ett egen förkläde eller låna av oss.