Dreja kvällskurs 6 gånger varannan vecka- fler kurstillfällen till hösten!

  • 3 550 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Upplägg

Under denna kvällskurs arbetar vi enbart med att dreja. Vi går igenom viktiga grundtekniker och handleder er utifrån där ni är och vad ni har för mål. Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som har erfarenhet av att arbeta med drejning. 

Vid varje kurstillfälle kommer ni att ha tillgång till en egen drejskiva hela tiden. Kursen startar onsdagen den 14:e februari och löper sedan framåt varannan vecka 6 tillfällen. Varje kurstillfälle är 3 tim inklusive tid för undanplockning och städning. 

Material 

Vi använder främst stengodslera under denna kurs och om man är intresserad finns det möjlighet att testa vår lokala lergodslera. Under kursens senare del får ni lära er att glasera era egna alster och vi tillhandahåller 15 olika livsmedelssäkra glasyrer att välja bland.

I kursavgiften ingår obegränsade mängder lera för att träna och experimentera. Materialkostnad tillkommer med 80 kr/kg lera för det man vill bränna och glasera om man färdigställer själv och 130kr/kg lera om man vill att vi ska glasera åt er. Materialkostnaden för dessa kurser brukar landa på ca 300-500 kr. 

Anmälan och kursavgift

Du anmäler dig till kursen genom att gå vidare med detta köp. Betalning sker via Swish i svenska kronor. Materialkostnaden betalas i efterhand. Läs mer om allmänna vilkor och ångerrätt under köpvillkor. 

Om kursen är fullbokad kan du skicka ett mail till [email protected] om du vill stå på kö vid eventuella återbud.

Praktisk information

Kursen hålls i vår keramikverkstad som ligger lantligt till på Mejerivägen 8 i Rosvik. Om du kommer med bil kan du parkera framför byggnaden eller på gårdsplanen mitt emot. Parkeringen på gaveln hör till lägenheten på andra våningen så den lämnar vi fri. Man får gärna ta med ett eget förkläde om man vill men vi har även många att låna ut. Meddela ev. allergier eller matpreferenser eftersom vi ordnar ett enklare fika.