Dreja intensivkurs 25-28 juni 9-15

  • 4 850 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

UPPLÄGG

När man kommit igång med drejningen känner man ofta att det är tid och möjlighet att "nöta" som saknas. Under dessa fyra heldagar där alla har sin egen drejskiva varvar vi genomgångar av olika tekniker och former med gott om tid för att träna på egen hand. 

Hör av dig om du är intresserad av att veta mer detaljer om vad vi kommer att arbeta med under kursen eller om du har specifika önskemål för färdigheter/former som du vill slipa på.

TID OCH PLATS 

25-28/6 9-15 alla dagar 

MATERIAL 

Under kursen använder vi oss av stengodslera med 25% chamotte 0.2 mm. I vår verkstad har vi en vitbrännande lera, en linfärgad lera med järnprickar och en mörkgrå lera som man kan välja mellan. Våra olika glasyrer samspelar vackert men på olika sätt med dessa leror. All lera för att träna och experimentera ingår i kursavgiften men materialkostnad tillkommer med 80kr/kg för det man vill bränna och glasera. 

LUNCH & FIKA

Vi äter lunch tillsammans alla dagar och när man vill ta en paus så finns det fri tillgång till kaffe och te. Vi anpassar lunchen så att det finns något för alla så meddela matpreferenser och allergier till oss i förväg. 

ANMÄLAN OCH KURSAVGIFT

Du anmäler dig till kursen genom att gå vidare med detta köp. Betalning sker via Swish i svenska kronor. Läs mer om allmänna vilkor och ångerrätt under köpvillkor. 

Om kursen är fullbokad kan du skicka ett mail till [email protected] om du vill stå på kö vid eventuella återbud.

PRAKTISK INFORMATION 

Kursen hålls i vår keramikverkstad som ligger lantligt till på Mejerivägen 8 i Rosvik. Om du kommer med bil kan du parkera framför byggnaden eller på gårdsplanen mitt emot. Parkeringen på gaveln hör till lägenheten på andra våningen så den lämnar vi fri. Ta med ett egen förkläde eller låna av oss.