Dreja helgkurs 8-9 Juni

  • 2 850 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Upplägg

Denna helgkurs ger dig möjlighet att spendera många härliga timmar vid en egen drejskiva! Vi kommer att gå igenom hur man bearbetar leran samt grunderna i drejning som består av centrering, öppning, lyft och beskickning. Om du känner att grunderna redan sitter så hjälper vi dig vidare utifrån vad du vill uppnå. 

DATUM & TIDER

Lördag 8/6 9.00-16.00

Söndag 9/6 9.00-16.00

MATERIAL

Vi använder oss av en vit stengodslera och du har fri tillgång till lera för att träna. Du har möjlighet att spara upp till 8 gods för bränning och glasering som del av kursavgiften.

LUNCH & FIKA

Vi äter lunch tillsammans både lördag och söndag och när man vill ta en paus så finns det fri tillgång till kaffe och te. Vi anpassar lunchen så att det finns något för alla så meddela matpreferenser och allergier till oss i förväg. 

ANMÄLAN OCH KURSAVKIFT

Du anmäler dig till kursen genom att gå vidare med detta köp. Betalning sker via Swish i svenska kronor. Läs mer om allmänna vilkor och ångerrätt under köpvillkor. 

Om kursen är fullbokad kan du skicka ett mail till [email protected] om du vill stå på kö vid eventuella återbud.

PRAKTISK INFORMATION 

Kursen hålls i vår keramikverkstad som ligger lantligt till på Mejerivägen 8 i Rosvik. Om du kommer med bil kan du parkera framför byggnaden eller på gårdsplanen mitt emot. Parkeringen på gaveln hör till lägenheten på andra våningen så den lämnar vi fri. Ta med ett egen förkläde eller låna av oss.